Sct. Georgs Gilderne

Slagelse

Er vores Gildehus. I 2011 påbegyndte vi nyindretningen af Kløverhuset på Teglværksvej , som vi fik mulighed for at overtage driften af efter spejderne. Vi holdt indvielse den 28.august.
Er samarbejdsorganet, som repræsenterer Slagelse-Gilderne udadtil og styrer de fælles anliggender, f.eks. lejemål af vore lokaler, gildernes samarbejde, fælles medlemsblad, mødekalender og fællesarrangementer.

Inden for hvert gilde er medlemmerne, gildebrødrene, samlet i grupper, som efter tur arrangerer møderne, gildehaller, foredrag, ture og meget mere. Gildebrødrenes fælles baggrund er, at vi har været spejdere eller interesserer os for spejder og gildearbejdet. Som hovedregel deltager gilderne i arrangementer der skaffer penge til godgørende formål f.eks: Sct. Michaels Nat, hvor vi har har opstillet et stort telt på Nytorv med salg af øl, pølser, kaffe, kage m.m. Vi arrangerer også Slagelse Marchen med 10, 25 , 40  og nu også 100 km ruter. Derudover samler vi ind til Flygtningehjælpens Landsindsamling.

Slagelse Gilderne har følgende kalendere det er muligt at tilføje til din egen Google kalender (eller andre kalendere der kan bruge iCal format)
I din Google kalender skal du under "Andre kalendere" vælge "Tilføj via webadresse" og indsætte linket, du finder herunder, til den kalender du ønsker at tilføje.

Du kan kopiere og indsætte linket i ethvert kalenderprodukt, der understøtter iCal-formatet.

Kalender  Link 
Fællesgildet  https://calendar.google.com/calendar/ical/slagelsegilderne%40gmail.com/public/basic.ics 
3. Gilde  https://calendar.google.com/calendar/ical/r90t9nh926382j6t8pgcnb2l4k%40group.calendar.google.com/public/basic.ics 
4. Gilde  https://calendar.google.com/calendar/ical/stp7550lsl2nqd65kqtn7i62sg%40group.calendar.google.com/public/basic.ics
Distriktet   https://calendar.google.com/calendar/ical/5355hcp64qttaaea2eq284jhcc%40group.calendar.google.com/public/basic.ics  

Sct. Georgs Gilderne i Slagelse
Copyright © 2013 ComputerBits. Alle rettigheder forbeholdes.